O femeie a fost lovită de tren la Azuga și este în stare gravă. A fost preluată de un elicopter SMURD

Data actualizării: Data publicării:
accident de tren
Un tânăr de 29 de ani a murit lovit de tren după o ceartă cu fosta iubită Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia Images

O femeie de 51 de ani este grav rănită după ce a fost lovită de tren, la Azuga, sâmbătă după amiază. La fața locului intervin mai multe echipaje medicale. Femeii i-ar fi fost amputate picioarele în urma accidentului. A fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua femeia grav rănită.

Accidentul a avut loc în stația CFR Azuga. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori și a fost solicitat un elicopter SMURD, femeia implicată în accident fiind în stare gravă.

 

Conform datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, femeia a suferit amputaţie la nivelul picioarelor.

La faţa locului se află elicopterul SMURD, care o va transporta la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Victima nu a fost încă identificată, arată Poliţia Prahova.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul feroviar.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri