O femeie băută a ajuns de două ori într-o zi la UPU după ce i s-a făcut rău

Data publicării:
ambulanta smurd pe care scrie numarul de urgenta 112
O ambulanță SMURD a intervenit la fața locului.

O femeie băută, în vârstă de 35 de ani, din Vaslui a fost dusă, marți, cu Ambulanța, după ce i s-a făcut rău într-un mijloc de transport în comun, la UPU, unde a devenit recalcitrantă și a cerut să plece acasă. I s-a făcut din nou rău în stația de autobuz și a ajuns din nou la UPU, informează Mediafax.

Potrivit ISU Vaslui, o ambulanță a intervenit marți pe strada Călugăreni, unde unei femei de aproximativ 35 ani i s-a făcut rău într-un mijloc de transport în comun. Victima a fost transportată la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Reprezentanții ISU susțin că aceasta a fost dusă în stare de semiconștientă și că mirosea a alcool. După ce medicii au ajutat-o să își revină, femeia a devenit recalcitrantă și a cerut să fie lăsată să plece acasă.

„După circa 30 de minute a fost lăsată să plece spre casă, dar în stația de autobuz de la spital a căzut și a fost readusă la Unitatea de Primiri Urgențe”, au mai transmis reprezentanții ISU Vaslui, care precizează că femeii i se acordă din nou ajutor medical de specialitate.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri