Video O femeie care scuipa coji de semințe în tren, luată la rost de o tânără. Reacția ei: „Tu ești mică, să-ți fie rușine!”

Data actualizării: Data publicării:
semninte

O femeie care mânca semințe în tren și arunca cojile pe jos a fost filmată și apostrofată de către o tânără care se afla în același compartiment. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare, unde tânăra a fost felicitată pentru că nu a privit impasibilă cum călătoarea făcea mizerie.

„Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos. Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?”, îi spune tânăra.

La început, femeia încearcă să nege că a aruncat cojile pe jos, însă în cele urmă îi atrage atenția fetei că ar trebui să îi fie rușine că ia la rost pe cineva mai în vârstă ca ea.

„Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine. Da, sunt câteva coji de seminţe. Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil”, îi spune aceasta.

În imagini se vede că, deși în compartiment se mai aflau și alți călători, niciunul dintre ei nu intervine în discuția dintre cele două.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri