O femeie confirmată cu COVID a fost prinsă fără mască într-o stație de tramvai din Arad

Data publicării:
masca de protectie sanitara
Foto: Guliver/GettyImages

O femeie de 52 de ani, diagnosticată cu COVID-19, a fost prinsă vineri de jandarmii din Arad într-o stație de tramvai. Femeia nu purta mască de protecție, relatează Medifax.

Potrivit Jandarmeriei Arad, un echipaj a depistat vineri într-o stație de tramvai o femeie de 52 de ani care nu purta masca de protecție sanitară.

Jandarmii i-au cerut femeii să se legitimeze, pentru că a încălcat legea și urmează să fie sancționată. Femeia a refuzat cu insistență să dea relații cu privire la datele de identitate.

După ce i-a fost adus la cunoștință faptul că va fi condusă la sediul Poliției pentru stabilirea identității, aceasta a cedat și le-a oferit jandarmilor datele solicitate. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit faptul că pe numele persoanei în cauză există o alertă de tip suspiciune persoană infectată cu coronavirus, drept urmare s-a luat legătura cu Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Arad, pentru confirmarea alertei. Conform autorității respective, femeia este declarată pozitivă la virusul SARS Cov-2 și figura în izolare la locul declarat, în perioada 24.10 – 06.11.2020”, a transmis Jandarmeria Arad.

Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de izolare, iar jandarmii au întocmit pe numele femeii acte de sesizare pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri