O femeie de 35 ani a fost înjunghiată pe stradă de soţul ei, cu care se afla în divorţ. Bărbatul a fugit și s-a spânzurat

Data publicării:
banda politia nu treceti
Foto: Inquam Photos / George Călin

O femeie de 35 de ani din oraşul Sângeorz-Băi a fost înjunghiată marţi, pe stradă, de soţul său ei, cu care se afla în proces de divorţ. Femeia a ajuns la spital cu nouă lovituri de cuțit și a fost operată de urgență. Agresorul a plecat de la faţa locului, însă a fost găsit mai târziu spânzurat într-o magazie de lângă blocul în care locuia.

Agresiunea a avut loc marți dimineață, în jurul orei 7:00, în timp ce femeia mergea la serviciu. Ea a fost acostată pe stradă de către soţul cu care se afla în divorţ şi cu care nu mai locuia.

În urma unor discuţii, bărbatul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie de nouă ori, după care a plecat de la locul faptei, fiind găsit după câteva ore, spânzurat, într-o magazie, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Adrian Briciu, citat de Agerpres.

Cuplul are un copil în vârstă de 16 ani.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari, a transmis că femeia a ajuns la spital conştientă şi cooperantă, însă a intrat direct în sala de operaţie, având în vedere că plăgile din zona gâtului şi toracelui puteau să îi pună viaţa în pericol.

„La UPU din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adusă în această dimineaţă (28 martie 2023) o femeie în vârstă de 35 de ani din localitatea Sângeorz-Băi, prezentând 9 plăgi produse prin înjunghiere, în zona gâtului, a toracelui şi a mâinilor. La momentul prezentării în UPU, pacienta era în stare stabilă, conştientă şi cooperantă. Întrucât plăgile din zona gâtului şi toracelui i-ar fi putut pune viaţa în pericol, pacienta a fost transferată în sala de operaţie, în acest moment fiind supusă unei intervenţii chirurgicale de către medicul specialist în specialitatea chirurgie toracică”, a transmis reprezentanta unităţii spitaliceşti.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de omor.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri