O femeie a fost ucisă în Vaslui. Crima a fost anunțată la 112 chiar de agresor

Data actualizării: Data publicării:
POLITIE CRIMA

Un bărbat de 44 de ani din Vaslui a sunat, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, la 112 şi a anunţat că şi-a omorât soţia. Echipajele sosite la faţa locului au constatat decesul femeii, iar pe bărbat l-au dus la spital, după ce acesta a încercat să se sinucidă, informează MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Vaslui, un bărbat de 44 de ani din comuna Albeşti a sunat, în noaptea de marţi spre miercuri, la 112 şi a anunţat că şi-a omorât soţia.

„La data de 23.10.2019, la ora 00.13, Poliţia municipiului Vasului a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 44 de ani, din comuna Albeşti, cu privire la faptul că şi-ar fi lovit soţia cu un cuţit şi că aceasta nu mai respiră.

La faţa locului s-au deplasat poliţistii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, o femeie de 44 de ani fiind găsită decedată", a declarat, pentru MEDIAFAX, Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Nu doar poliţiştii au fost solicitaţi la locuinţa celor doi soţi. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, chemat pentru femeia înjunghiată, l-a dus pe bărbatul care a încercat să se sinucidă la spital.

„La faţa locului, echipajul a găsit într-o încăpere o femeie înjunghiată, medicul declarând decesul acesteia. Într-o altă încăpere a fost găsit soţul femeii, care a avea o plagă înjunghiată în zona toracelui. După acordarea îngrijirilor medicale, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Vaslui", a spus, corespondentului MEDIAFAX, Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Dosarul penal în care se fac cercetări pentru omor calificat a fost preluat de către un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri