O femeie din Brazilia a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu 1 kilogram de cocaină în stomac

Data publicării:
cocaina
Sursa foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.P.F. Henri Coandă, în colaborare cu lucrătorii vamali, au depistat o femeie, cetăţean brazilian, care a încercat să introducă în ţară aproximativ 1 kg de cocaină ingerată în stomac.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

La data de 14.02.2022, femeia din Brazilia s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă și, în urma controalelor dar și a analizelor de risc efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României. În acest context, inculpata a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 - 17.02.2022, a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanță vâscoasă ce conținea cocaină.

În cursul zilei de astăzi, inculpata va fi prezentată Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri