O femeie și-a reclamat soțul pentru că refuza să pună lemne pe foc. Gestul care i-a adus bărbatului o amendă

Data actualizării: Data publicării:
Details of the security kit of a riot police officer
FOTO: Guliver/ Getty Images

Jandarmii din Alba au fost chemaţi să intervină în Roşia Montană, la un bărbat care refuza să pună lemne pe foc pentru a-şi încălzi copiii, scrie Mediafax. Mai mult, bărbatul beat a înjurat jandarmii şi s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei.

Potrivit Jandarmeriei Alba, un echipaj de jandarmi din Câmpeni a intervenit, marţi seara, la Roşia Montană, în urma unui apel la 112. O femeie a cerut intervenţia forţelor de ordin deoarece soţul ei, un bărbat de 41 de ani, refuza să pună mai multe lemne pe foc, în aşa fel încât copiii familiei să se încălzească. Jandarmii au încercat să discute cu bărbatul, dar acesta, beat, a devenit recalcitrant, ameninţând şi înjurând forţele de ordine.

La solicitarea jandarmilor de a se legitima, bărbatul a devenit mai agresiv. Acesta a primit o amendă de 1.500 de lei pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora şi pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identităţi sale.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri