O fetiță de 9 ani a dispărut fără urmă, după ce bunica a lăsat-o singură în apropiere de casă

Data publicării:
fetita disparuta

O fetiță de 9 ani din localitatea hunedoreană Petrila a dispărut duminică de acasă, după ce s-a întors de la cumpărături cu bunica ei. Potrivit presei locale, bunica a lăsat-o pe copilă în apropierea blocului și s-a întors la serviciu, dar micuța nu a mai ajuns acasă.

Părinții au căutat-o pe Denisa ore în șir, iar după miezul nopții au alertat poliția.

„La data de 11.12.2017, în jurul orei 01:45, la sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat o femeie de 26 de ani, din Petrila, care a reclamat faptul că, la data de 10.12.2017, în jurul orei 18:00, fiica sa, Lăban Denisa-Alexandra, în vârstă de 9 ani, a mers la un magazin din orașul Petrila, unde a fost însoțită de bunica ei. După ce au terminat de făcut cumpărături, bunica a însoțit-o pe minoră până aproape de locuință (în zona Pieței Căprioara), după care bunica s-a întors la serviciu, însă minora nu a mai revenit la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale. Anchetatorii susțin că, din informațiile primite de la familie, în momentul în care a plecat de acasă, minora purta o geacă de culoare verde închis, cu blană de culoare roz, o pereche de pantaloni sport, culoare albastru cu negru, și ghete negre, cu model roz.

„Minora a mai plecat voluntar de acasă, însă, de fiecare dată, a fost găsită pe raza municipiului Petroșani ori a orașului Petrila. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgență 112”, mai spun polițiștii.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri