Fetiţa de doi ani dispărută într-o pădure a fost găsită

Data actualizării: Data publicării:
isu prahova
FOTO: ISU Prahova

Fetiţa în vârstă de doi ani care joi seară a dispărut într-o pădure de la marginea localităţii prahovene Zănoaga a fost găsită. Ea se afla la un kilometru de casă, fără răni vizibile, dar este supusă unui control medical. Copila a fost lăsată nesupravegheată, lângă casă, câteva minute, a spus mama care a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia.

isu prahova
FOTO: ISU Prahova

ACTUALIZARE 21.20. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, copila a fost găsită în pădure, la aproximativ un kilometru de locul în care a dispărut, iar în momentul în care a fost găsită era conştientă şi nu avea răni vizibile.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, echipe de intevenţie ale acestei structuri particopă, joi seară, la acţiunea de căutare a unei fetiţe în vârstă de doi ani care a dispărut într-o pădure la marginea localităţii Zănoaga.

Mama feţitei a sunat la 112 şi a povestit că recent s-a mutat din casa concubilului său, aflată la marginea pădurii ,şi a luat copilul cu ea, iar joi după-amiază s-a întors la acea casă pentru a lua câteva lucruri. Femeia susţine că a intrat în casă singură şi a lăsat fetiţa afară, înconjurată de trei câini ai familiei, iar câteva minute mai tîrziu, când a ieşit din casă, aceasta dispăruse.

Pompieri, jandarmi şi localnici participă la căutări, iar la faţa locului a fost trimis şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri