O fetiță româncă din Italia a vrut să imite un film și a plecat de acasă cu câinele ei. A fost salvată de pe șinele de tren

Data actualizării: Data publicării:
fetita cu caine in lesa
O fetiță româncă a trecut pe lângă o tragedie, încercând să imite un film. Foto: Profimedia Images

O fetiță de naționalitate română, în vârstă de 4 ani a fost recuperată de pe șinele de tren înainte să se întâmple o tragedie. Micuța, a vrut să imite un film în care personajul principal, tot o fetița, pleca de acasă cu câinele într-o călătorie în jurul lumii, scrie Il Matino. Câinele care o însoțea pe micuța româncă a avut un rol important în evitarea unei tragedii.

Copilul și-a luat câinele și a plecat din casa ei din Via Arquata, San Maurizio. A profitat de un moment de neatenție al bunicilor, tot români, în grja cărora se afla în acele momente.

Însoțită de câinele ei, copila, de numai patru ani s-a îndepărtat de casă. Când bunicii au realizat lipsa ei, au anunțat-o imediat pe mamă și pe carabinieri.

Au început căutările, dar teama a crescut o dată cu lăsarea întunericului.Câinele i-a fost tot timpul alături și nu s-a dezlipit de copilă care, fără să își dea seama, ajunsese între liniile de cale ferată. Din fericire, silueta copilului, ținând câinele de lesă mergând împreună printre liniile de tren a fost observată de un trecător, în apropiere de stația Torino-Ceres, lângă San Maurizio Canavese.

Așa au ajuns carabinierii să o găsească. Copila traversase o pădurice și parcursese mai bine de doi kilometri.

„Am sperat din toată inima că nu va veni un tren”, a povestit oamenii care au participat la căutări.

Ea a povestit apoi familiei și salvatorilor că a vrut să imite un film în care o fetiță de vârsta ei pleca într-o călătorie în jurul pământului împreună cu câinele ei.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri