Video O grădină zoologică a luat foc de la artificiile de Revelion. Toate animalele dintr-un sanctuar au pierit în flăcări

Data actualizării: Data publicării:
gradina-zoologica-germania-incendiu2
FOTO: Captură Twitter

Cel puțin 30 de animale au murit în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de Revelion la o grădină zoologică din orașul german Krefeld, aparent focul pornind de artificii sau lampioane lansate cu ocazia festivităților de Anul Nou, relatează site-ul postului Deutsche Welle, citat de MEDIAFAX.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un incendiu izbucnit în cursul nopții de marți spre miercuri a distrus sanctuarul maimuțelor de la Grădină zoologică Krefeld, ce găzduia cimpanzei, urangutani, gorile.

„Cele mai grave temeri ale noastre au devenit realitate”, se afirmă într-un mesaj postat pe Facebook de administratorii grădinii zoologice. „Nu există animale supraviețuitoare în sanctuarul maimuțelor”.

Deși autoritățile nu au stabilit încă cauza incendiului, presa locală a relatat că ar fi putut pornit de la artificii.

Un oficial din cadrul poliției germane a declarat pentru cotidianul Bild că posibila cauză ar putea fi lampioanele lansate de Revelion, care au fost interzise în landul Renania de Nord-Westfalia încă din anul 2009.

Germania este cel mai mare importator de artificii din spațiul Uniunii Europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri