O mașină a explodat lângă o benzinărie din Capitală. O persoană a murit

Data actualizării: Data publicării:
explozie-masina

O mașină a explodat în Capitală, lângă o benzinărie din Sectorul 6. Două persoane se aflau în mașină în momentul deflagrației, iar una dintre ele a murit.

UPDATE: O persoană a murit după ce o mașină a explodat lângă o benzinărie din Capitală

Unul dintre tinerii aflați în stare gravă după ce mașina în care se afla a explodat, joi, în Sectorul 6 al Capitalei, a murit. Celălalt a fost dus la Spitalul Universitar.

Potrivit ISU București - Ilfov, tânărul care a fost găsit în stare de inconștiență în urma exploziei a decedat. Cel de al doilea a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă.

Cei doi tineri se aflau într-o mașină care staționa pe strada Brașov din Capitală, când autoturismul a explodat. Explozia a avut loc din cauza unei butelii aflate în mașină.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări.

Poliția Capitalei susține că din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie.

Știrea inițială

Explozia a avut loc în jurul orei 14.15, iar mașina se afla lângă o benzinărie. Două persoane au fost rănite în urma acestui incident grav, una dintre ele, în stare foarte gravă, fiind resuscitată la fața locului de către salvatori. Cea de-a doua persoană este conștientă.

Din fericire, explozia a avut un efect local și nu s-a extins la benzinăria aflată în imediata apropiere.

Explozia ar fi fost provocată de o butelie cu gaz care era în portbagajul mașinii.

Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor. Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale”, potrivit ISU.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri