O maşină de poliţie care tocmai ieșise din service a luat foc în mers, în Oradea

Data publicării:
masina-de-politie
O mașină de poliția a luat foc în mers, pe șoseaua de centură a municipiului Oradea. Foto: Ebihoreanul/ INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA / Vivi Iulian

O mașină de poliția a luat foc în mers, pe șoseaua de centură a municipiului Oradea. Autospeciala tocmai fusese scoasă din service.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 16.00, pe şoseaua de centură a municipiului Oradea, în zona cimitirului Rulikowski, potrivit Ebihoreanul.

„În împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un eveniment, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o autospecială de poliție, care a luat foc în timpul mersului”, a anunţat comisar şef Alina Fărcuţa.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Autospeciala tocmai fusese scoasă din service.

„Din primele investigații, autospeciala de poliție aparține Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea și, în cursul acestei zile, fusese scoasă din service.

Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, a mai precizat reprezentanta poliției.

Din primele informaţii, se pare că flăcările au pornit de la motor. Incendiul a fost stins de poliţişti, ajutaţi de trecători.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri