O nouă ședință la Palatul Cotroceni pentru gestionarea epidemiei COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
sedinta-coronavirus-iohannis-guvernul-orban-presidency (4)
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis va avea o ședință de lucru la Palatul Cotroceni, la care vor participa premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, ministrul de Interne și șeful DSU. Ședința are în vedere măsurile de relaxare după data de 15 mai, dar și gestionarea curentă a epidemiei COVID-19. Ședința are loc de la ora 13, după ce președintele și premierul vor vizita Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi”.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea vineri, 24 aprilie a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale. 

După ultima ședință în acest format, președintele Klaus Iohannis a anunțat că după data de 15 mai vor fi ridicate o restricțiile de circulație, însă, până atunci, măsurile impuse de autorități trebuie respectate cu strictețe. Relaxarea măsurilor se va face treptat și va presupune purtarea măștilor de protecție în spațiile publice închise și în transportul în comun.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri