O petrecere ilegală dintr-un club din Sectorul 2 al Capitalei a fost oprită. Autoritățile au suspendat activitatea localului

Data publicării:
politia sector 2 petrecere intrerupta
Autoritățile au întrerupt o petrecere în Sectorul 2 al Capitalei. Foto: Facebook/Radu Mihaiu

O petrecere ilegală dintr-un club din Sectorul 2 al Capitalei a fost oprită sâmbătă seară, iar activitatea localului a fost suspendată, ca urmare a neregulilor sesizate. Anunțul a fost făcut de primarul sectorului, Radu Mihaiu, pe contul său de Facebook. El a fost prezent la controale împreună cu ofițerii de poliție.

”Nu vor organiza petreceri ilegale, nu vor funcționa fără autorizație și nu vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum”, este mesajul transmis de primar.

Radu Mihaiu a mai anunțat că pe lângă suspendarea activității, au fost aplicate și amenzi, întrucât interdicția de a organiza astfel de petreceri în pandemie a fost încălcată.

Autoritățile au impus sancțiuni mai aspre pentru patronii de localuri care nu respectă măsurile de protecție sanitară, după ce săptămâni la rând au fost surprinse petreceri în care oamenii păreau că dau uitării restricțiile necesare pentru limitarea îmbolnăvirilor.

Noi restricții pentru București. Măsurile se aplică de duminică

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgență a decis sâmbătă mai multe măsuri restrictive în Capitală. În prezent, rata de incidență calculată la 14 zile este de 6,88 la mia de locuitori. Măsurile sunt valabile pentru 14 zile și pot reevaluate la atingerea pragului de 7,5 la mia de locuitori.

Citește și: OFICIAL. Lista noilor restricții decise pentru București. Măsurile se aplică de duminică

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri