Oamenii din Dobrosloveni continuă să stea la ocazie. Primar: Se ştiu aceşti oameni care fac trasee, taximetrie ilegală

Data actualizării: Data publicării:
primar dobrosloveni

Oamenii din Dobrosloveni care vor să ajungă la Caracal sau în localităţile învecinate stau la ocazie, în ciuda evenimentelor tragice care au zguduit localitatea şi România. Primarul din Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu, a declarat pentru Digi24 că nu înţelege de ce oamenii recurg la ocazie, în contextul în care sunt patru operatori de transport care opresc cu regularitate în fiecare staţie.

Sunt şapte kilometri între Dobrosloveni şi Caracal, iar distanţa ar putea fi parcursă cu maşina în 8 minute, a spus primarul.

Gheorghe Tudoraşcu a afirmat că nu sunt probleme în localitate cu mijloacele de transport în comun, dar că există o practică printre oameni de a apela la ocazie. "De mic copil am făcut ocazia", a adăugat el.

Edilul a declarat că sunt patru operatori de transport în zonă şi că maşinile opersc în fiecare staţie la fiecare 20 de minute.

"Nu i-am înţeles de ce fac asta (de ce recurg la ocazie - n.r.), am încercat să îi facem să înţeleagă asta după acest eveniment nefericit, să înţeleagă să nu mai facă asta. Ar trebui să dispară cei care fac ilegal acest trafic de taximetrie, se ştiu de mult, nu i-a oprit nimeni. 

Se ştiu aceşti oameni care fac trasee, taximetrie ilegală, e momentul să fie opriţi, să intre în legalitate", a adăugat primarul.

Gheorghe Tudoraşcu a menţionat că nu îl cunoaşte pe Gheorghe Dincă.

Editare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri