Olguța Vasilescu, enervată de cererea unui deputat PNL ca un coleg din PSD să voteze cu prioritate: "Pleacă mă de aici"

Data actualizării: Data publicării:
olguta - adev cross

Zi tensionată în Parlament, unde moțiunea împotriva Guvernului Orban a trecut cu 261 de voturi. Deputatul PNL Pavel Popescu a cerut ca colegul său din PSD, Radu Vasilică să voteze cu prioritate, având în vedere starea sa de sănătate în urma unui grav accident de sănătate. 

Potrivit liberalului, secretarul Camerei Deputaților, Lia Olguța Vasilescu, a fost deranjată de cerea sa, răspunzându-i“pleacă mă de aici că nu suntem la grădiniță”. 

"La începutul votului pe moțiune i-am cerut insensibilei Olguța Vasilescu să îi ofere prioritate la vot colegului Radu Vasilică (PSD), care încă suferă de pe urma unui grav accident de motocicletă. Răspunsul ei a fost: “pleacă mă de aici că nu suntem la grădiniță”. Asta este fața groaznică a PSD. Oribil", a povestiti Pavel Popescu, pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe de altă parte, trei senatori au putut vota peste rând, la solicitarea fostului ministru Ecaterina Andronescu. S-a întâmplat în ciuda vociferărilor Olguței Vasilescu. Votul deputaților a fost întrerupt, la tribună a venit secretarul Senatului, care i-a chemat pe Ecaterina Andronescu, Mihnea Costoiu și Liliana Sbîrnea, toți senatori PSD, să voteze. A fost reluat apoi votul deputaților.

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR a fost adoptată de parlamentari cu 261 de voturi „pentru”, potrivit surselor Digi24.ro. În favoarea ei a votat și un senator PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri