Olguţa Vasilescu: Mi-am terminat autoevaluarea, nu am restanţe

Data publicării:
olguta vasilescu FB

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, la Parlament, că şi-a terminat autoevaluarea şi nu există restanţe în ceea ce priveşte activitatea ministerului pe care îl conduce. Deputatul social-democrat a ţinut să precizeze că, la nivel personal, ea colaborează bine cu toţii colegii din guvern, dar ceea ce contează este modul în care se colaborează la nivel instituţional.

„Eu mi-am terminat autoevaluarea, nu am restanţe, în sensul că pe ministerul meu s-au terminat toate lucrurile. Sigur că multe dintre obiective sunt la ora actuală în curs de îndeplinire, adică au ieşit din minister, dar sunt în perioada de dezbatere publică. Practic le putem considera rezolvate. Aşteptăm cu toţii Comitetul Executiv Naţional cu mare nerăbdare”, a afirmat Olguţa Vasilescu.

Întrebată cum lucrează cu premierul Sorin Grindeanu, ea a spus că la nivel personal, bine, dar contează colaborarea la nivel instituţional.

„Eu colaborez bine cu toată lumea, dar nu contează cum colaborăm noi la nivel personal. Cred că e foarte important cum se colaborează la nivel instituţional”, a conchis ministrul Muncii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri