Video Orașele din Transilvania arată ca în plină iarnă, după ninsorile abundente de la finalul lui martie

Data publicării:
Drum cu zăpadă
Drum cu zăpadă. Foto: Captură video

Meteorologii au emis avertizări de ninsori viscolite și vânt puternic la munte și în estul țării. Orașele din Transilvania arată ca în plină iarnă, după ninsorile abundente de marți seară.

Imaginile au fost filmate pe autostradă, în apropiere de Sibiu. În Brașov și în împrejurimi, inclusiv în Poiana Brașov, a nins timp de câteva ore, viscolind ușor.

Temperaturile minime vor coborî până la minus 6 grade Celsius, așa că locuitorii Brașovului vor avea parte de o dimineață de iarnă autentică.  Și în Buzău a nins cu fulgi mari în această seară, dar zăpada nu s-a depus decât în zonele de munte din județ.

Cod galben de vânt intens și ninsori viscolite în aproape jumătate din țară

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți dimineață o informare meteo de vremea rea, cu precipitații mixte, vânt și vreme deosebit de rece.

Informarea a intrat în vigoare marți, la ora 12:00, și expiră pe 25 martie, la ora 10:00. Se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță, local intensificări ale vântului, vreme deosebit de rece.

Astfel, în intervalul menționat, vor fi precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare în majoritatea regiunilor, iar vântul va avea intensificări, local și temporar, cu viteze în general de 45...55 km/h. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri