Orașul Sibiu și alte 6 localități din județ rămân în carantină încă o săptămână

Data publicării:
strada din sibiu goala
Sibiul a intrat în carantină în luna noiembrie. Foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis duminică seara prelungirea carantinei pentru șapte localități din județul Sibiu, între care și municipiile Sibiu și Mediaș.

CJSU s-a întrunit, duminică, la o oră după închiderea secțiilor de votare. În afară de Sibiu și Mediaș, carantina se prelungește și pentru orașele Cisnădie, Tălmaciu și Avrig, pentru comuna Orlat și satul Șelimbăr.

„S-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020 ora 05:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr, orașul Cisnădie, orașul Tălmaciu, Municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat”, a anunțat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, citată de Mediafax.

Localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr sunt în carantină din 16 noiembrie, iar Mediaș, Orlat și Avrig, din 23 noiembrie.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri