Orban a mers în control la DSP și a răspuns la telefon. „Un interlocutor mi-a zis că pot să fac o carieră politică”

Data publicării:
ludovic orban cu masca de protectie
Orban: România nu se află în situația altor țări ca ritm de creștere și număr de infectări. Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Premierul Ludovic Orban a fost în control la DSP București, la sediul centrului de supraveghere epidemiologică. El a răspuns chiar la telefon celor care doreau să afle informații despre testele sau situația lor.

Unii s-au interesat de rezultatul testului, aţii mi-au comunicat că încă nu le-a venit decizia DSP care este necesară ca persoană de contact pentru obţinerea concediului medical, alţii mi-au comunicat diferite situaţii. A fost o experienţă interesantă şi mă bucur că am putut să văd activitatea de la firul ierbii şi problemele cu care se confruntă personalul, medical şi personalul DSP”, a spus Orban

El a adăugat că nu le-a spus oamenilor cu care a vorbit la telefon cine este de fapt.

Chiar un interlocutor, după ce a comunicat cu mine, mi-a zis că după cum vorbesc pot să fac o carieră politică. Dar nu m-a recunoscut, după aia şi-a dat seama”, a spus premierul.

Orban a mers în control la DSP în condițiile în care în ultimele săptămâni s-a înregistrat o creștere a numărului de cazuri în Capitală, iar direcția se confruntă cu personal insuficient. Premierul a adăugat că vrea să vadă „ce măsură pot fi luate pentru a îmbunătăţi activitatea, pentru a prelua apelurile cetăţenilor şi pentru a derula toate procedurile legale în termen cât mai rapid”.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri