Oreste, audiat în dosarul de trafic de droguri, în care designerul Răzvan Ciobanu şi manelistul Elis Armeanca sunt suspecţi

Data publicării:
oreste

Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost audiat, luni, în calitate de martor, de către procurorii DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri în care designerul Răzvan Ciobanu şi manelistul Elis Armeanca sunt suspecţi. El a declarat presei că nu cunoaşte niciuna dintre persoanele implicate, cu excepţia lui Răzvan Ciobanu pe care l-a avut invitat la o emisiune, în urmă cu 18 ani, scrie News.ro. 

OresteTeodorescu a declarat, luni, după ce a stat de vorbă cu procurorii DIICOT Ploieşti, că a fost citat ca martor pentru ziua de 12 iuie, dar se afla în Deltă.

El a precizat că anchetatorii i-au prezentat patru fotografii ale unor bărbaţi, dar le-a spus că nu-i cunoaşte. În plus, Teodorescu a afirmat că nu are legături nici sociale, nici de prietenie cu niciunul dintre cei implicaţi în dosar.

„Cu excepţia lui Răzvan Ciobanu, nu cunosc personal niciuna dintre aceste persoane”, a spus Oreste Teodorescu, la ieşirea din sediul DIICOT Ploieşti.

Designerul Răzvan Ciobanu, fiul lui Marian Ionescu de la Direcţia 5, şi manelistul Elis Armeanca, fiul lui Dan Armeanca, sunt suspecţi, alături de mai multe persoane, într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc instrumentat de procurorii DIICOT Ploieşti.

Informaţia apare în încheierea de şedinţă a Secţiei Penale de la Tribunalul Prahova, prin care două persoane au fost arestate preventiv şi o a treia a fost arestată la domiciliu.

În documentul citat se arată că inculpatul arestat la domiciliu trebuie ”să nu comunice cu coinculpaţii din prezenta cauză: Cărbunescu Adrian şi Damian Andrei Vinicius, cu suspecţii din prezenta cauză: Nestor Barbara, Ardelean Alissa-Elena, Armeanca Daniel Constantin, Barbu Marian Alexandru, Ciobanu Mihăiţă Răzvan, Dafina Alexandru Daniel, Ionescu Carmin Mihai, Mihai Aida Georgeta şi Ştefan Robert Cristian şi cu martorii din prezenta bauză: Bădulescu Raluca şi Ionescu Marian (cu excepţia celor care sunt rude sau afini), direct sau indirect”.

Săptămâna trecută, Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu, audiaţi în dosar, au refuzat să comenteze motivele pentru care au fost citaţi la DIICOT Ploieşti, în timp ce Elis Armeanca a spus, la ieşirea de la audieri, că a fost chemat ca martor în dosar.

Răzvan Ciobanu a explicat, însă, pe Facebook, motivl pentru care a fost la DIICOT Ploieşti.

”Sunt suspect că aş deţine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viaţă”, a scris designerul, anunţând că se va apăra şi că, de obicei, învaţă din greşelile trecutului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri