Pădurar găsit mort în mașină. Primarul spune că e posibil să fi fost ucis

Data actualizării: Data publicării:
banda poliție, nu treceți
Ancheta a politiei. FOTO: IquamPhotos/George Călin

Un pădurar din zona Paşcaniului a fost găsit, vineri, mort în maşină, în localitatea Sireţel, unde lucra de mai bine de 20 de ani. Acesta avea mai multe lovituri la cap. Potrivit primarului, toată lumea spune că pădurarul a fost omorât după un conflict cu persoane care furau lemne, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au fost alertaţi vineri, prin apel unic de urgenţă 112, de un bărbat din localitatea ieşeană Sireţel de faptul că la marginea pădurii, într-o maşină este un bărbat decedat.

Citiți și:
Noi informații în cazul pădurarului care ar fi fost ucis în pădure. Ce a descoperit Romsilva

Potrivit unor surse, bărbatul era pădurarul comunei de mai bine de 20 de ani şi avea mai multe lovituri în zona capului.

„Oamenii care erau acolo ajunşi au zis că e lovit la cap, că are o mână ruptă şi e lovit şi undeva la spate. Toată lumea spune că e omorât. Ar fi avut o alercaţie cu cineva care fura lemne noaptea trecută", a declarat pentru Mediafax primarul comunei Sireţel, Gheorghe Ancuţa.

Procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Irina Prisecariu, a confirmat pentru MEDIAFAX că ancheta a fost preluată de către procurorii ieşeni.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri