Până când rămân închise punctele de frontieră dintre Bulgaria şi Grecia, cu excepţia celui de la Kulata - Promachonas

Data publicării:
Semn care marcheaza frontiera cu Grecia
Foto: Guliver / Getty Images

Punctele de frontieră terestre şi feroviare dintre Bulgaria şi Grecia, în afară de cel de la Kulata - Promachonas, vor rămâne închise pentru trafic până la 29 iulie, scrie Agerpres, preluând agenţia BTA, care citează poliţia de frontieră.

Intrarea în Grecia este permisă doar pe la Kulata - Promachonas  şi doar pentru persoanele care fac dovada unui test PCR negativ la coronavirus, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte. Rezultatul testului trebuie să fie tradus în limba engleză, iar documentul să conţină numele şi datele de identitate ale persoanei.

Deţinătorii de permise de rezidenţă emise de statul elen, şoferii de camioane şi persoanele care călătoresc pentru afaceri presante sau pentru muncă, situaţie ce trebuie dovedită printr-un document relevant, vor fi exceptaţi de la aceste restricţii, potrivit agenției de presă bulgare.

De asemenea, persoanele care călătoresc în Grecia trebuie să completeze, cel târziu în preziua sosirii în această ţară, un formular de localizare a pasagerilor ce poate fi accesat la adresa travel.gov.gr., mai precizează sursa citată.

Editor: B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri