Video Patru hoți au intrat cu mașina în stâlp când fugeau de poliție. Momentul, surprins de o cameră de supraveghere

Data publicării:
stalp-doborat-de-masina-hotilor
Hoții au doborât stâlpul când încercau să scape de poliție. Sursa: captură video cameră de supraveghere

Patru hoți care fugeau de polițiști au intrat cu mașina în stâlp, pe o stradă din București. Bărbații fuseseră prinși în flagrant în timp ce furau catalizatoarele a două autoturisme. Când au dat nas în nas cu polițiștii, cei patru au vrut să scape. Șoferul a băgat mașina în marșarier, dar din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu spatele autoturismului de un stâlp stradal pe care l-a și doborât. Cei patru au fost reținuți de polițiști.

În imaginile surprinse, în noaptea de marți spre miercuri, de o cameră de supraveghere se vede cum hoții vor să scape de echipajul de poliție. Tânărul de la volan bagă schimbătorul mașinii în marșarier și dă cu spatele în viteză, orbit cel mai probabil și de farurile autospecialei de poliție care îi venea din față.

Potrivit Poliției Române, cu câteva minute înainte, cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, furaseră catalizatoarele a două autoturisme, care erau parcate în curtea unui supermarket din sectorul 4 al Capitalei.

"La data de 7 noiembrie 2022, în jurul orei orei 00:30, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, în timp ce desfășurau activități într-un dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de furt, au prins în flagrant patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, imediat după ce au sustras catalizatoarele a două autoturisme, aflate în parcarea unui supermarket din Sectorul 4. Bănuiții, care au fost depistați pe o stradă din proximitate, se deplasau cu o mașină condusă de bărbatul de 22 de ani", transmit reprezentanții Poliției Române.

Cei patru au fost imobilizați și conduși la audieri, unde polițiștii au aflat și că șoferul autoturismului nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

"În baza probatoriului administrat, persoanele în cauză au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere", se arată în comunicatul Poliției Române.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri