Petrecere cu repetiție la Tuzla. Participanții au fost amendați pentru că nu au respectat regulile din starea de alertă

Data actualizării: Data publicării:
tuzla2

Pentru a doua noapte la rând, jandarmii constănțeni au amendat mai multe persoane care participau la o petrecere pe plaja din Tuzla. Peste 20.000 lei este valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate pentru că organizatorul şi participanţii nu au respectat regulile din starea de alertă.

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, în zona plajei din comuna Tuzla a avut loc o acţiune de verificare a respectării măsurilor dispuse de autorităţi pe timpul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Citește și: 12 persoane prinse cu droguri de mare risc în Vama Veche

"Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că mai multe persoane participă la un spectacol de muzică mixată de un D.J., nerespectând prevederile legale impuse de evoluţia situaţiei epidemiologice. Jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe organizatorul acestui eveniment cu amendă în cuantum de 4.000 lei, iar pe cei 32 de participanţi aflaţi la faţa locului i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 18.500 lei", se precizează în comunicat.

Sâmbătă, alte 18 persoane au fost amendate după ce au participant la o petrcere ilegală, fără a respecta măsurile de protecție împotriva COVID-19. 

Citește și: Bătaie generală pe o plajă din Vama Veche. Poliția s-a autosesizat

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri