Pista pentru bicicliști din București, devenită virală pe Reddit: O insultă adusă bunului simț

Data actualizării: Data publicării:
pista pentru biciclete
Foto: Shutterstock

În timp ce Olanda pregătește construcția unei autostrăzi pentru bicicliști, în România o pistă aflată în apropiere de Palatul Parlamentului stărnește amuzamentul tuturor.

A bike path in Bucharest: I read this as “continue forward and you and your child will soon be separated from your bike” from r/europe

O imagine postată pe Reddit arată cum pista de biciclete a fost trasată așa încât, pe o porțiune, este complet blocată de un copac. Autorul imaginii a scris că a intrepretat semnul de pe asfalt drept „ţine-o tot aşa şi copilul tău va rămâne fără bicicletă”, scriu ȘtirileProtv.

Fotografia a strâns sute de comentarii pe Reddit, unde europenii s-au amuzat pe seama lipsei de logică a celor care au construit pista de biciclete.

„Ăla e cumva un copac? Simțurile mele olandeze mi-au dat încredere oarbă în pistele pentru bicicliști”, „Ca olandez, propun să declarăm război României pentru insulte aduse bunului simț”, „Și ca lucrurile să fie și mai grave, asta nu e doar o pistă pentru bicicliști, ci servește și drept trotuar pentru pietoni”, „România este încă blocată în mentalitatea conform căreia cine nu are mașină este sărac și nu merită nimic frumos”, „Acesta este sindromul «îmi fac treaba fără să gândesc»”, au scris mai mulți utilizatori pe Reddit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri