PMB: Participanții la taberele pentru seniori au oferit evaluări pozitive

Data publicării:
pensionari

Primăria Capitalei precizează că seniorii care au participat la taberele organizate de PMB au oferit evaluări pozitive referitoare la condiţii şi că persoana care şi-ar fi exprimat online nemulţumirea nu figurează pe lista beneficiarilor reali, relatează News.ro. 

"Primăria Capitalei a cerut părerea participanţilor şi a primit evaluări pozitive. (...) Primăria Municipiului Bucureşti dezminte zvonul conform căruia unul dintre participanţii la taberele organizate pentru seniori s-a întors nemulţumit în ţară. (...) Organizatorul a informat toţi participanţii, încă înainte de plecare, despre condiţiile de cazare şi şedere, în cadrul unei şedinţe cu reprezentanţii instituţiei. Mai mult, participanţii au fost repartizaţi la cazare şi în autocar după cum au avut preferinţe. Niciunul dintre ei nu a prezentat organizatorului vreo nemulţumire referitoare la condiţii. În acest context, apreciem că nu poate fi vorba de o aşa-zisă încălcare a promisiunilor făcute, legate de locul de cazare, aşa cum se vehiculează în mediul online", se arată într-un comunicat transmis miercuri de PMB.

Potrivit aceleiaşi surse, sejurul se desfăşoară în trei locaţii, în aceleaşi condiţii, clădirile fiind situate la distanţa de 200 de metri, respectiv 400 de metri una de cealaltă şi la patru minute de mers pe jos de plajă. Una dintre cele trei unităţi de cazare dispune de piscină, la care au acces toţi participanţii.

"Reprezentanţii instituţiei au evaluări scrise de la participanţi, toate fiind pozitive şi totodată un caiet de impresii, în care aceştia şi-au putut menţiona părerile cu privire la derularea taberei. Postarea mediatizată este cu atât mai îndoielnică cu cât presupusele nemulţumiri aparţin unei doamne pensionare Maria Popescu, care s-ar fi întors în ţară din prima serie a taberei tematice cultural-educative 'La pas prin tărâmul legendar al Greciei'. Precizăm că niciun beneficiar cu acest nume nu participa la prima serie a taberei tematice în cauză", susţine PMB.

PMB subliniază că este eronată informaţia apărută online, conform căreia "pensionarii s-au întors din Grecia", deoarece prima tabără se desfăşoară în perioada 24 - 31 august, aşadar beneficiarii încă nu au revenit în ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri