Poliția a percheziționat locuința unui tânăr de 20 de ani suspectat că folosea bancnote false și a găsit 33.620 de euro

Data actualizării: Data publicării:
euro
Sursa foto: Poliția Română

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 20 de ani, bănuit de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune, informează un comunicat al instituției.

Din cercetări a reieșit că cel în cauză, ca urmare a unor anunțuri și discuții efectuate în mediul online, ar fi achiziționat mai multe bunuri, contravaloarea acestora fiind achitată cu bancnote din diferite cupiuri euro, susceptibile a fi contrafăcute.

Pentru documentarea activității infracționale, în dimineața de 6 mai a.c., polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Focșani, unde au descoperit și ridicat, în vederea cercetărilor, 33.620 de euro, în diverse cupiuri.

5 mandate de aducere au fost puse în aplicare, iar, ca urmare a activităților de cercetare penală, au fost identificate două victime, care ar fi fost înșelate, în urma vânzării a trei telefoane mobile. În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri