Poliția din Voluntari a prins trei persoane care transportau un cadavru în Ialomița

Data publicării:
masina de politie in misiune
Foto: arhivă Poliția Română

Poliția din Voluntari a oprit joi seară, în jurul orei 20.30, un autovehicul care se afla în trafic, după ce fusese sesizată de un bărbat că la bordul acestuia se află un cadavru.

Polițiștii au interceptat în trafic autoturismul în cauză, iar cu ocazia verificărilor au constatat că în cabina acestuia se afla un cadavru care a fost identificat ca aparținând unei femei de 93 de ani, arată un comunicat.

Atât autoturismul cât și cele trei persoane care transportau cadavrul, respectiv doi bărbați și o femeie, în vârstă de 30, 47 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări. De asemenea, la fața locului s-au prezentat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști.

Din cercetări a rezultat faptul că femeia de 93 de ani a decedat într-o locuință din București, iar cele trei persoane transportau cadavrul acesteia în județul Ialomița, unde urmau să o înmormânteze. Serviciul de Medicină Legală Ilfov a ridicat cadavrul femeii pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri