Poliția locală face controale să vadă dacă s-au închis localurile. Proprietarul unei cafenele, amendat cu 70.000 de lei

Data actualizării: Data publicării:
Gov. Cuomo Orders Containment Zone In New Rochelle, NY Due To Coronavirus Cluster
Foto: GettyImages

Administratorul unei cafenele din sectorul 3 al Capitalei, care nu a închis activiatea cu publicul, a fost amendat de polițiștii locali cu 70.000 de lei. Cafeneaua rămăsese deschisă, deși autoritățile au decis suspendarea activităților de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Poliția Locală București a declanșat, începând de ieri, controale pentru a verifica dacă restaurantele, cafenelele sau alte localuri publice își continuă programul de lucru.

Pe lângă sancționarea patronului de cafenea din sectorul trei, inspectorii Poliției Locale București au mai depistat alți doi agenți economici care ignorau prevederile ordonanței militare, dar care și-au suspendat de îndată activitatea.

Au fost controlate până acum 230 de locații de alimentație publică.

Conform articolului 1 din ordonanță, a fost suspendată activitatea de servire a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației.

Editor web: M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri