24 într-o oră. Deputat PSD: Îi asigurăm pe cei din UDMR că sunt discuții incipiente cu PPDD

Data publicării:
podasca

Am început discuții cu PPDD, mai ales cu Simona Manu (președintele PPDD). Încercăm să-i asigurăm pe partenerii noștri de guvernare de la UDMR ca suntem doar într-un stadiu incipient, nu vorbim de introducerea PPDD la guvernare, pur și simplu e vorba de o alianță în teritoriu, acolo unde avem președinți de consilii județene care nu beneficiază de majoritatea necesară pentru a trece proiectele în consiliu”, a spus Gabriela Podaşcă, deputat PSD.

Viorel Hrebenciuc a declarat în emisiunea Jurnalul de seară că doar la nivel local s-ar putea face alianțe cu PPDD, la nivel central acest lucru ar fi exclus.

UDMR nu vrea ca PPDD să intre la guvernare. Liderul formaţiunii, Kelemen Hunor, a spus astăzi că acest lucru ar fi un dezastru de imagine pentru coaliția USD. Însă, Liviu Dragnea ameninţă că renunţă la înţelegere, dacă partidul lui Dan Diaconescu nu rupe alianţele pe care le-a semnat în teritoriu cu PNL şi PDL. În prezent, Partidul Poporului colaborează cu partidele de dreapta în Hunedoara, Gorj şi Braşov.

În legătură cu acest aspect, Victor Ponta a spus că deocamdată nu este un rezultat al negocierilor cu PPDD.

„Nu am discutat zilele acestea, când vorbim, anunţăm. Nu au fost negocieri, s-a discutat la nivel tehnic de către domnul Dragnea cu secretarul general. Nu m-am văzut cu conducerea PPDD”, a declarat Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri