A. Bădulescu spune că a minţit în declaraţia dată la Parchet privind protestele din 10 august

Data actualizării: Data publicării:
aurelian badulescu_fb

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a declarat, miercuri seara, într-o intervenţie telefonică Digi FM, că a minţit la Parchet atunci când a fost audiat în ancheta privind violenţele de la protestul diasporei din 10 august.

„Dom'le, după câte am făcut eu... Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (...) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit atunci când am declarat în faţa organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august şi am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid“, a afirmat Bădulescu.

El a mai spus că sunt lucruri pe care de acum încolo va trebui să le lămurească cu cei care se ocupă de anchetă.

„Mi-a fost greu să ajung până aici, nu am crezut niciodată că dacă-i spui lui Codrin Ştefănescu trompetă şi munceşti atâţia ani în partidul ăsta eşti dat ca o măsea afară“, a adăugat Bădulescu.

Întrebat dacă va merge la Parchet să-şi schimbe declaraţia, Aurelian Bădulescu a replicat: „Nu, o să mă cheme Parchetul şi o să zică: «Domnu' Bădulescu, ai spus că ai minţit». Da, domnule. «Ia pixul şi hârtia şi hai să vedem ce trebuie să îndreptăm aicea»“.

El a mai susţinut că i s-a cerut de la partid, „în schimbul unor foloase“, respectiv „numirea pe funcţii sau numirea altor persoane în funcţii“, să nu o mai susţină pe Gabriela Firea, să schimbe majoritatea în CGMB.

Comitetul Executiv al PSD Bucureşti s-a întrunit, miercuri, pentru a-i retrage sprijinul politic viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri