A fost sâmbăta mitingurilor politice. Niciun cuvânt despre Bruxelles, doar jigniri şi atacuri

Data actualizării: Data publicării:
dragnea iasi incruntat

Nici sărbătorile religioase nu-i potolesc pe politicienii noştri. Cu o zi înainte de Florii, în Sâmbăta lui Lazăr, au ales să îşi trimită jigniri, de la sute de kilometri distanţă. Campania pentru europarlamentare începe abia săptămâna viitoare, dar agresivitatea partidelor e tot mai mare. Niciun cuvânt despre ce propun candidaţii lor să schimbe la Bruxelles. Doar jigniri şi atacuri.

Alexandria, judeţul Teleorman. Liberalii au ales fieful PSD, pentru a-şi prezenta oferta electorală.

Ludovic Orban: „Destul şi-au bătut joc de noi! Destul au condus prin frică, prin intimidare, prin corupţie, prin subdezvoltare, prin minciună, ameninţând şi călcând în picioare demnitatea românilor”.

Raluca Turcan: „Niciunul nu a vorbit în campania electorală ca prima decizie să fie albirea dosarului de corupţie al lui Dragnea”.

A urmat un marş.

În paralel, la Iaşi, ajungeau liderii PSD. Două mii de susţinători aşteptau în faţa Teatrului Luceafărul. Şi un taraf, care avea un rol clar. Să acopere huiduielile care veneau dinspre cei 500 de protestatari, ţinuţi la distanţă de jandarmi.

Viorica Dăncilă a evitat baia de mulţime. A apărut brusc la conferinţă.

Viorica Dăncilă: „Ei au tăiat pensii şi salarii, noi le-am crescut.

Ei, care vin de la USR şi PNL să va ceară votul nu au avut mândrie. S-au dus cu dezinformări la Bruxelles şi au cerut să fie sancţionată România”.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Am văzut că ne-a atacat pe sănătate, să îi fie ruşine! Uită cu cât cinism şi câte spitale au închis ai lui? Partidul pe care l-a condus.

Uită ce a făcut Guvernul lui cu Cioloş? Împotriva agriculturii româneşti? Uită că atunci au stat 9 luni, un an să nu dea subvenţii la fermierii români? Asta a fost întâmplător?”.

Membrii PMP s-au strâns în Capitală, pentru a-şi lansa candidaţii la europarlamentare.

Traian Băsescu: „Uunii par a fi interesaţi de indemnizaţia de europarlamentar şi atât.

Colegii de la PNL pot să ne spună Nene că suntem membri în PPE cu un an înaintea lor, aşa că îi invităm să îi respecte pe cei în vârstă”.

Campania pentru europarlamentare începe la data de 27 aprilie. Iar pe 26 mai românii sunt chemaţi la un dublu scrutin. Cetăţenii majori trebuie să dea un vot pentru Parlamentul European, dar şi să răspundă consultării populare privind Justiţia, convocată de Klaus Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri