A.Gorghiu, despre moțiunea de cenzură: Nu cred că Gabriel Oprea și Liviu Dragnea vor să meargă cu acest bolnav Ponta în continuare

Data publicării:
alina gorghiu foto facebook 19 09 2015

 Foto: Facebook

„Discuțiile privitoare la votul pe moțiunea de cenzură au început și le vom continua toată săptămâna viitoare. Le vom face inclusiv cu Gabriel Oprea, cu UNPR. Săptămâna viitoare ne vom vedea și cu cei de la UDMR și cu toți ceilalți. Mizez, până la discuțiile pe care le vom avea cu domniile lor, pe echilibrul și pe prudența celor doi lideri de partid, Gabriel Oprea și Liviu Dragnea, care nu cred că vor să meargă cu acest bolnav Ponta în continuare, riscând cam tot ce înseamnă liniștea și echilibrul României”, a afirmat Gorghiu.

Ea a adăugat că vor avea loc discuții atât cu liderii de partide politice, cât și cu fiecare parlamentar în parte și speră că de această dată vor fi cu succes.

„Acum, în opinia noastră, mingea este în terenul domnului Dragnea, în terenul domnului Oprea și vom vedea ce decid. Mai mult decât să le solicităm să pună interesul național peste interesul de partid sau interesul meschin de a rămâne la guvernare cu orice preț, cu un prim-ministru compromis, nu știu ce am putea face”, a spus copreședintele PNL.

PNL depune moţiune de cenzură săptămâna viitoare

PNL va depune moțiunea de cenzură luni. Probabil, aceasta va fi citită în plenul Parlamentului pe 24 septembrie, iar votul ar urma să se dea pe 28-29 septembrie, a spus Gorghiu, precizând că există posibilitatea ca aceste date să sufere modificări. Copreședintele liberal a precizat că titlul și conținutul moțiunii de cenzură vor fi definitivate în cursul zilei de duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri