A. Gorghiu s-a întâlnit cu Denise Rifai. Theodor Paleologu: E comic şi grotesc

Data actualizării: Data publicării:
gorghiu rifai

Liberalii se pregătesc intens pentru alegerile din decembrie. Recent aleasă președinte unic peste PNL, Alina Gorghiu s-a apucat să facă racolări.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astăzi, a avut și prima întâlnire cu o jurnalistă de televiziune, Denise Rifai, pe care se pare că lidera liberalilor o doreşte în partid. Momentul a fost imortalizat prin două selfie-uri și postat pe Facebook. ,,Şi a fost şi cafeaua cu Denise...Ştiu, selfie-urile nu sunt punctul meu forte, dar am fler la oameni puternici şi bătăioşi!" a fost mesajul pe care l-a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de socializare.

În plus, preşedintele liberalilor se pare că a pus ochii şi pe o altă vedetă de televiziune, Simona Gherghe, realizatoare de emisiuni de divertisment.

PNL nu mai recuperează electoratul pierdut. Alina Gorghiu se gândeşte până şi la Simona Gherghe şi Denise Rifai.

Este foarte comic. Este de un grotesc absolut.

PNL a ajuns într-o degringoladă totală. E partidul care a făcut România Mare, reformele mari din secolul XIX, secolul XX. Acum, doamna Gorghiu are alte referinţe. Este vorba de aceeaşi neseriozitate, să ne agăţăm de nişte oameni de notorietate din afară.”, a declarat la Digi24 Theodor Paleologu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri