A început ședința PNL pentru nominalizarea noului ministru al Transporturilor

Data publicării:
CRIN ANTONESCU PRESEDINTELE PNL - MEDIAFAX

Actualizare 13.07. Ședința a început, după ce liberalii au avut probleme în asigurarea cvorumului pentru demararea acestei ședințe a Biroului Politic Național, potrivit informațiilor neoficiale. Acest for numără aproximativ 80 de membri, iar pentru a fi împlinit cvorumului, aproximativ 40 de liberali ar trebui să fie prezenți. Liderii din teritoriu sunt în concediu, iar președintele PNL nu este prezent la ședință, el fiind plecat în Statele Unite ale Americii. Astfel, reuniunea va fi condusă de secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, asistat de vicepreședinte PNL, Klaus Iohannis.

__________

Liberalii au anunțat că au amânat cu o oră ședința în care se așteaptă să fie ales numele care îi va fi propus premierului pentru conducerea Ministerului Transporturilor.

Locul din Cabinelul Ponta îi revine PNL, după ce fostul titular al portofoliului, Relu Fenechiu, a fost revocat, ca urmare a condamnării, de joia trecută, de către Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul „Transformatorul.”

Tot pe ultima sută de metri, PNL a emis un comunicat de presă în care neagă informaţiile potrivit cărora favoritul lor la Transporturi, Ovidiu Silaghi, ar avea probleme cu ANI.

Ovidiu Silaghi este proces cu Agenţia Naţională de Integritate, care l-a acuzat că nu poate justifica 200.000 de lei. Este vorba de un proces care este acum pe rolul instanței supreme, dar și de o acțiune în faza precontencioasă, la Oradea. În litigiul de la Curtea de Apel București a pierdut și a făcut recurs la instanța supremă. În cealaltă situație, Ovidiu Silaghi a avut câștig de cauză la Comisia de verificare a averilor de la Oradea, însă hotărârea comisiei este departe de a fi definitivă.

Citiți și:

Favorit la Transporturi. Procesele lui Ovidiu Silaghi

Ovidiu Silaghi este favorit pentru Ministerul Transporturilor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri