Sari la conținut

A murit deputatul Gheorghe Ciobanu

Foto: debanat.ro

Anunțul morții deputatului Gheorghe Ciobanu a fost făcut de Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș și ministru pentru Societatea Informațională. El a mai spus că Gheorghe Ciobanu a dus o viață sănătoasă în ultimii ani și că, din câte știe el, acesta nu avea probleme de sănătate.

„Ce pot să spun? Nu mai sunt cuvinte. Era colegul meu de bancă în Camera Deputaților. A dus o viață sănătoasă în ultimii cinci ani. Sunt șocat”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit Mediafax.

Gheorghe Ciobanu s-a născut în 22 septembrie 1964, în comuna Crâmpoia, din județul Olt. Deputatul PSD era căsătorit și avea trei copii.

Din decembrie 2008, el a fost deputat în Parlamentul României. De asemenea, timp de un an, din 2007 până în 2008, a fost consilier local în cadrul Consiliului Local Timișoara, iar în anul 2007 a fost și subprefect.

În perioada 2002 - 2004, Gheorghe Ciobanu i-a fost consilier președintelui Consiliului Judetean Timiș de la acea vreme, Dan Ioan Şipoş.

Anterior, deputatul Gheorghe Ciobanu a lucrat în cadrul Direcției Vamale Timiș, din 1990, iar din 1999 şi până în 2001 a ocupat funcţia de director al instituţiei.