A. Năstase: Constituția din 2003 a fost făcută pentru aderarea la NATO și UE, nu pentru mine

Data publicării:
Adrian Nastase iunie 2012 resizedbun -Mediafax Foto-Andreea Alexandru

Fostul premier Adrian Năstase i-a răspuns preşedintelui într-un mesaj postat pe blogul personal.

„Constituţia din 2003 nu a fost o constituţie pentru mine, ci pentru realizarea unui obiectiv major al României - aderarea la UE şi NATO. În al doilea rând, ceea ce am "păţit" eu se datorează nu Constituţiei, ci acţiunii politice, de după 2004, a uneltelor lui Băsescu - în principal, Monica Macovei şi Daniel Morar”, scrie Adrian Năstase.

Traian Băsescu îi critica, sâmbătă, pe cei din comisia de revizuire a Constituţiei pentru că nu au făcut o dezbatere publică reală pe tema revizuirii Constituţiei.

Asta nu e Constituţia României, este constituţia unei găşti. E o gaşcă de politicieni care s-au hotărât să îşi facă o Constituţie pentru ei considerând că sunt veşnici şi uite ce a păţit Adrian Năstase care şi el şi-a făcut o Constituţie pentru el”, a declarat preşedintele României.

Fostul premier Adrian Năstase precizează în acelaşi mesaj că proiectul de revizuire a Constituţiei din 2003 a fost votat şi de Partidul Democrat, formaţiune condusă la acea vreme de actualul preşedinte al României, Traian Băsescu.

Citiți și:

T.Băsescu: „Asta nu e Constituția României, ci a unei găști”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri