A. Ţuţuianu a dezvăluit cine a înregistrat şedinţele: Erau cablaţi cu tehnică de ultimă generaţie

Data actualizării: Data publicării:
tutuianu digi24

Comitetul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, iar aceştia au anunţat că vor contesta decizia. Adrian Ţuţuianu a declarat că aceasta este o greşeală majoră, în timp ce Marian Neacşu a spus că i se pare o „execuție publică”. Adrian Ţuţuianu a spus la Digi24 că înregistrările şedinţelor au fost făcute cu tehnică de ultimă generaţie. „Nu au fost înregistrări cu telefonul, toţi am predat telefoanele la intrarea în sală”.

„Înregistrările au fost făcute sub coordonarea lui Codrin Ştefănescu. Lângă el a venit un fost deputat PP-DD trecut meteoric prin PSD Dâmboviţa în vremea lui Victor Ponta - Radu Popa, un personaj toxic cu care nu am putut avea niciun fel de relaţii cordiale, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, ofiţer de securitate Oprea şi, probabil, unul din colegi - nu ne iubeşte toată lumea din organizaţia Dâmboviţa - care a fost cablat cu tehnica de ultima generaţie.

Nu au fost înregistrări cu telefonul, toţi am predat telefoanele la intrarea în sală, aşa ne-am obişnuit să lucrăm.

Când am afirmat cu nume şi prenume ştiu foarte bine ce s-a întamplat în judeţul Dâmboviţa. Am colectat informaţii de la toată lumea”, a spus Ţuţuianu, invitat la Jurnalul de 19.00.

Citiţi şi:

C. T. Popescu: Când a început revolta lui Ţuţuianu? După ce a fost scos de la MApN unde fusese băgat

Noi înregistrări cu Ţuţuianu: "Olguţa Vasilescu începuse să dea lecţii". Replica Ministrului Muncii

Țuțuianu, despre ministrul Economiei: „E atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri