Actorul Florin Călinescu: Ar fi apocaliptic să ajungă el premier. Atunci chiar iau în serios să intru în politică

Data publicării:
calinescu

Omul de televiziune și actorul Florin Călinescu este de părere că ar fi un scenariu „apocaliptic” dacă liderul PSD Liviu Dragnea ar obține dreptul legal de a candida la președinția României sau de a deveni premier. Într-un live publicat pe pagina sa de Facebook  și prezentat la emisiunea „Imparțial”, de la Digi24, acesta spune că ar lua în calcul serios să intre în politică, dacă Dragnea ar ocupa o funcție atât de înaltă în stat. 

„Este evident pentru toată lumea că tot ce se întâmplă din 2016 încoace nju are nicio legătură cu gargara aia de program electoral, din care nu s-a întâmplat nimic. Scopul acestui partid, și aici mă gândesc că or mai fi și membri de partid cumsecade,

Eu nu pot să îmi imaginez să fiu membru de partid pe la Sighetu-Marmației sau pe la Iași și să văd că la București toată lumea devine din ce în ce mai penală, mai condamnată și face un singur efort: să îl salveze pe șeful. Pentru că din punctul meu de vedere e destul de clar: bă, scap eu, scăpați și voi. Și nu numai că se vrea scăpat, dar vrea să ajungă cel puțin premier, dacă nu președinte. Toată tevatura asta cu justiția nu este făcută pentru unii care fură o bicicletă, ci este făcută cu un singur scop: 1. mă scăpați pe mine, 2. mă recuperați: trebuie să fiu capabil legal să candidez.

Pentru mine ar fi ceva apocaliptic să se întâmple toate astea și să ajungă președintele României. Atunci chiar iau în foarte serios să intru în politică. Nu să plec din țară, așa cum v-ați fi așteptat, ci să zic: dacă 3-4 milioane se duc la vot și aleg președinte pe un condamnat căruia i s-au grațiat, i s-au prescris faptele, atunci merită o abordare serioasă a acestei situații.

Cred că găsindu-l pe acest ministru al Justiției, și eu nu pun botul la zvonuri că a făcut o școală de tinichigii, nu pun botul că nu prea se știu primii lui pași în domeniu sau că ar fi fost racolat de securitate inainte de '89, deci ca să îți găsești un astfel de cetățean, care ajunsese într-un post onorabil de judecător și să vii tu înapoi, doar ca să își rezolve soarta copiilor de la Iași, și să te bagi într-o troacă absolut perfectă din punct de vedere dejecțional, doar ca să faci pe plac șefului de partid și să înfrunți cu așa seninătate opinia publică și colegii...”, a spus Florin Călinescu. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri