Acuzații de fraudă, după Congresul PNL. Contracandidatul lui Rareș Bogdan spune că 1.200 de votanți au „furnizat” 1.842 de voturi

Data publicării:
rares bogdan vorbeste la congresul pnl
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan INQUAM Photos / George Călin

Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, susține că votul pentru funcțiile de conducere din PNL a fost fraudat, după ce a fost învins de Rareș Bogdan în competiția pentru funcția de prim-vicepreședinte. „Am văzut minunea ca aproximativ 1.200 de votanți să furnizeze fix 1.842 de voturi”, a scris Veștea, într-un mesaj pe Facebook.

„Astăzi, în a doua zi de Congres al PNL am fost martorul unei minuni. Nu, nu este vorba despre biblica înmulțire a pâinilor și peștilor, dar seamănă. Am văzut minunea ca aproximativ 1.200 de votanți să furnizeze fix 1.842 de voturi. Evident, faptul că un candidat la funcția de vicepreședinte a făcut parte și din echipa de numărare a voturilor este tot o minune. Cum zicea Iosif Vissarionovici, nu contează cine votează, contează cine numără voturile”, a scris Adrian Veștea, pe Facebook.

Acesta a anunțat că rezultatele votului pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL pentru Comunicare şi Relaţii Internaţionale au fost: Rareș Bogdan 1.107 voturi, Adrian Veștea 690 de voturi, 45 de voturi anulate.

Veștea a ținut să îi transmită „mult succes” lui Rareș Bogdan. Rareș Bogdan urmează să ocupe funcția de prim-vicepreședinte al PNL pentru Comunicare şi Relaţii Internaţionale.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri