Adina Vălean, mesaj către Victor Ponta: „Nu fac parte dintre acele neveste care se tem că nu le ajunge soțul acasă”

Data publicării:
adina valean -Mediafax Foto-Stefan Micsik

FOTO: MEDIAFAX

„Recenta dispută cu ameninţări, neveste, imobiliare şi justiţie îmi aminteşte de meciurile de wrestling la care convenţia este să te ameninţi înainte de meci pentru deliciul publicului. Nedorind să particip la acest joc, nu văd de ce sunt eu amestecată în schimbul de replici. Spre deosebire de Victor Ponta, eu am rezultate concrete pentru bunăstarea românilor în politica europeană”, susţine Adina Vălean într-o postare pe Facebook, citată de Mediafax.

Europarlamentarul precizează că a economisit 700 de milioane de euro din facturile de telefon ale românilor în ultimii cinci ani, „prin implicarea directă în legislaţia de reducere a tarifelor de roaming în UE”.

„Şi e numai un exemplu. În plus, nu fac parte dintre acele neveste care se tem că nu le ajunge soţul acasă. Dacă e o problemă pentru Partidul Social Democrat, să acţioneze cum ştiu, dar îi rog să nu mă mai ia pe mine drept exemplu, pentru că nu sunt”, mai spune Vălean.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că liderul PNL Crin Antonescu ar trebui să se gândească, atunci când se referă la demersul de a face o plângere penală, ce s-ar fi întâmplat dacă soţia sa, Adina Vălean, ar fi fost ameninţată de şeful statului, Traian Băsescu, că nu-i mai ajunge soţul acasă.

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că plângerea penală împotriva preşedintelui Băsescu a fost redactată de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat documentul, care va fi susţinut şi de alţi parlamentari, actul urmând să fie depus la Parchet.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri