Administrația Prezidențială, precizări despre unele imagini în care Klaus Iohannis apare fără mască la reuniunea Consiliului European

Data publicării:
klaus iohannis fara masca
Foto: presidency.ro

Administrația Prezidențială vine cu precizări după ce în spațiul public au apărut imagini cu președintele Klaus Iohannis când nu purta la reuniunea Consiliului European. „Purtarea măștii în cadrul ședințelor plenare, cât și în alte formate restrânse, a fost opțională, și nu obligatorie”, se precizează într-un comunicat al AP. „Președintele României, la fel ca și alți lideri europeni, a folosit masca de protecție, existând doar unele excepții punctuale, cu durată limitată”, se mai arată în comunicat.

Administrația Prezidențială:

În contextul pandemiei de COVID-19, reuniunea Consiliului European s-a desfășurat în condiții maxime de siguranță sanitară, însă purtarea măștii în cadrul ședințelor plenare, cât și în alte formate restrânse, a fost opțională, și nu obligatorie, așa cum s-a putut observa de altfel din înregistrările video și din fotografiile realizate pe durata Consiliului.

klaus iohannis cu masca
Foto: presidency.ro

Cu toate acestea, pe parcursul celor 4 zile și 4 nopți de negocieri intense, Președintele României, la fel ca și alți lideri europeni, a folosit masca de protecție, existând doar unele excepții punctuale, cu durată limitată.”

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri