Adrian Năstase, așteptat în PSD „cu braţele deschise”

Data publicării:
09032013 20m 20nastase 20psd-53901

La alegerile de la filiala PSD a sectorului 1 a fost prezent și Andrei Năstase, fiul fostului premier, lucru care l-a încurcat pe vicepreședintele, Marian Vanghelie. Vicepreședintele PSD i-a mulțumit lui Adrian, în loc de Andrei Năstase că este prezent la eveniment.

Primarul sectorului 5 al Capitalei a cerut păstrarea funcției de președinte al Consiliului Național pentru Adrian Năstase și nu a fost singurul care l-a salutat pe fostul premier, aflat acum în detenție, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare în dosarul „Trofeul calității”.

Adrian Năstase a făcut foarte multe lucruri pentru PSD și vă spune un om care nu a fost întotdeauna fanul lui. Am avut perioade bune și perioade mai puțin bune cu Adrian Năstase, dar cu toții trebuie să spunem ce a făcut Adrian Năstase pentru România și pentru PSD”, a spus Marian Vanghelie.

„Vă rog să îl aplaudam pe cel pe care și adversarii lui îl consideră cel mai performant premier de până acum al Guvernului”, a spus și Ecaterina Andronescu, senator PSD.

„Mă gândesc și la Adrian Nastase, nu pentru că este Andrei în sală, pentru că a fost cel mai performant premier al Romaniei, sper ca guvernarea lui Victor Ponta să o egaleze pe cea a lui Năstase”, a afirmat și Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților.

Andrei Năstase speră ca tatăl său să fie eliberat cât mai repede.

„Probabil nu mai este mult și îl doresc și ei asa cum și noi familia ne dorinm să îl vedem și de asta s-a vorbit așa de mult despre el, toată lumea îl așteapată”, a spus Andrei Năstase.

Noul președinte al PSD sector 1, europarlamentarul Cătălin Ivan, spune că a discutat deja cu Adrian Năstase despre reînscrierea sa în partid.

„Dacă va face din nou politică va veni la sectorul 1. Acel mare „dacă” depinde de decizia personală a domnului Adrian Năstase în primul rând”, a spus Cătălin Ivan.

Adrian Năstase se află din luna iunie în detenție, condamnat pentru fapte de corupție. Pe 18 martie, Tribunalul București va decide dacă el poate fi eliberat condiționat.

Procurorii cer ca Adrian Năstase să rămână în arest pentru că denigrează instituțiile juridice și se consideră un deținut politic. Așa și-au motivat procurorii recursul împotriva eliberării condiționate decisă de judecătoria Sectorului 4 în 12 februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri