Adrian Năstase, la Congresul PSD: După o încercare foarte dură, m-am schimbat în bine

Data publicării:
nastase congres

„Am constatat cu multă bucurie că am foarte mulți prieteni, în continuare. Sunt unii care mă consideră trist, prea agresiv, unii consideră că m-am schimbat, alții zic că nu. Evident că m-am schimbat, după o încercare foarte dură. M-am schimbat în bine. Este foarte greu de explicat, fiecare dintre noi se schimbă, timpul ne afectează pe toţi. Sper că devenim mai înțelepți”, a declarat Adrian Năstase la sosirea la Congresul PSD.

Acesta a mai afirmat că se va ocupa de politică neguvernamenală și că are în plan multe proiecte.

Cred că este foarte important pentru mine să fac şi alte lucruri decât politică militantă. Dacă instanţa a hotărât în acest fel, trebuie respectat acest lucru. Mă voi ocupa de politica neguvernamenală. Am o mulţime de proiecte pe care sper să le realizăm împreună”, a mai susținut Adrian Năstase.

Fostul premier Adrian Năstase a părăsit penitenciarul Jilava în data de 18 martie 2013, după după aproape nouă luni de închisoare din condamnarea de doi ani, pentru corupție, după ce Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea sa condiţionată.

Judecătorii au respins recursul procurorilor anticorupţie. În urmă cu mai bine de o lună, Judecătoria Sectorului 4 a considerat că Adrian Năstase îndeplineşte toate condiţiile şi că a executat suficient din pedeapsă, aşa că poate fi pus în libertate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri