Alege Digi24! Program special de știri pe 25 mai și corespondențe din șase capitale de pe continent

Data publicării:
icon

În intervalul 06.00-08.00, Ştefania Bătrînca gestionează primele ştiri ale zilei euroalegerilor şi scrutinului prezidenţial din Ucraina. Andrei Tomescu preia ştafeta în jurnalele de ştiri de la 08.00 la 10.00. Iar între 10.00 și 12.00, Roxana Lăzărescu dă startul programului-maraton de ştiri România24”, cu transmisiuni din toată ţara.

Tabloul celor mai proaspete şi complete ştiri este întregit de corespondenţe în direct de la Kiev, Bruxelles, Dublin, Londra, Budapesta şi Madrid.

De la ora 12.00, ştirile sunt prezentate de Ioana Ţigănilă, iar de la ora 14.00 Tudor Muşat vă invită la un exerciţiu de analiză pe tema zilei: cum poate schimba votul european soarta României aflate la răscruce de lumi.

De la ora 16.00, Alice Iacobescu preia pentru telespectatorii Digi24 HD cele mai noi informaţii de la secţiile de votare şi comentariile momentului.

De la ora 18.00, Adriana Muraru vă invită să luaţi pulsul momentului la sediile partidelor, dar intră şi în atmosfera încinsă de la alegerile din Ucraina, unde Digi24 HD are doi corespondenţi.

De la 20.00, Cosmin Prelipceanu şi invitaţii săi transformă Piața Victoriei într-un punct-cheie de pe harta analizei euroalegerilor. Iar de la ora 21.00, aflaţi primele estimări şi primele interpretări ale rezultatului scrutinelor din România şi Ucraina.

Rezultatele şi concluziile le vor aduna în tabloul zilei Sanda Nicola şi Luca Niculescu, într-o ediţie specială a ştirilor, de la ora 23.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri