Băsescu: Voi face o opoziție fără compromisuri la PSD

Data actualizării: Data publicării:
TRAIAN BASESCU

Președintele PMP, Traian Băsescu, spune că parlamentarii partidului său se vor opune ferm, „fără compromisuri” formațiunii conduse de Liviu Dragnea. Partidul fostului președinte va avea, potrivit estimărilor, opt mandate de senator și 18 de deputat.

TRAIAN BASESCU

Traian Băsescu a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că va face „opoziție fără compromisuri la PSD” după formarea noului Parlament. „În 2016, PSD a câştigat tot ce se putea câştiga din punct de vedere politic. PSD-ul domnului Dragnea domină copios primăriile, consiliile judeţene, parlamentul, ministerele. Victoriile lor în alegerile locale şi legislative sunt rezultatul votului democratic al românilor. Am însă obligaţia ca, în numele democraţiei, împreună cu toate resursele politice ale micuţului PMP, să asigur o opoziţie fermă, fără compromisuri, fără jumătăţi de măsură. Asta este democraţia. Până la urmă acesta pare să fi fost destinul meu în politică : opoziţia fără compromisuri la PSD”, a declarat fostul președinte.

Biroul Electoral Central a anunțat, marți, după centralizarea a 99,82% din procesele verbale, că PMP a luat 5,34% din voturile pentru Camera Deputaților și 5,64% din voturile pentru Senat. Potrivit estimărilor, PMP va avea 26 parlamentari, inclusiv pe Traian Băsescu și Robert Turcescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri