Cioloş: Am rugat PNL şi USR să nu folosească imaginea mea

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolosfb

Premierul Dacian Cioloş spune că nu a dat acordul PNL şi USR să îi folosească imaginea, referindu-se la afişele liberalilor apărute joi. El a explicat că decizia sa nu înseamnă că nu susţine anumite idei şi valori, ci că şi-a luat angajamentul de a nu se implica în campanie.

dacian ciolosfb

"I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, şi unii şi alţii (PNL şi USR - n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aş vrea să susţin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament", a afirmat premierul, la un post de televiziune, citat de News.ro.

Liberalii au lansat în Bucureşti afişe electorale cu imaginea lui Dacian Cioloş, în care este menţionată Platforma propusă de el şi care îl prezintă ca fiind premierul susţinut de PNL. Şeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a declarat, joi, pentru News.ro, că liberalii şi-au asumat ”Platfoma România 100, care are un nume, un conţinut şi o poză”, iar desemnarea lui Dacian Cioloş ca premier din partea PNL a fost votată în conducerea formaţiunii cu acordul acestuia.

Joi, în Capitală au apărut mai multe afişe cu sigla Partidului Naţional LIberal, în care apare imaginea premierului tehnocrat Dacian Cioloş. În afiş apare textul ”Platforma România 100”, ”Pentru o guvernare cinstită şi competentă” şi ”Dacian Cioloş-Prim-ministru”. În plus, este menţionat site-ul www.RO100.RO.

Şeful de campanie al Partidului Naţional LIberal a arătat că PNL a anunţat deja oficial că susţine Platforma România 100, lansată de premierul Dacian Cioloş.

”Ne-am asumat Platfoma România 100, care are un nume, un conţinut şi o poză. Asta apare pe afişul PNL”, a precizat Gheorghe Falcă, precizând că se promovează prin acea imagine programul lansat de primul-ministru.

Gheorghe Falcă a mai afirmat că PNL a decis în şedinţa conducerii să îl desemneze pe Dacian Cioloş ca şi propunere de premier, cu acceptul acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri